Weblog

Facelift voor BMW 2 Grand Tourer


Weet je nog dat BMW het nieuws aankondigde van de BMW 2 Gran Tourer? Dat is inmiddels alweer bijna drie jaar geleden. Dat betekent bij BMW dat het tijd wordt voor een life cycle impulse oftewel in gewone mensentaal voor een facelift. Veel veranderingen verwachten we niet voor de Active Tourer-vijfzitter en de Gran Tourer-zevenzitter. Bij deze wel alvast de shots die genomen zijn…

Het voorwielaangedreven UKL2-platform blijft dus op zijn plaats – temeer omdat het recent geïntroduceerd werd in de nagelnieuwe X2 – en ook qua motoraanbod lijken er weinig veranderingen op komst. Verwacht dus een klassieke facelift volgens het boekje: nieuwe bumpers, lichtjes hertekende lichtblokken, nieuwe kleuren en velgen.

Foto's

  • Facelift voor BMW 2 Grand Tourer
  • Facelift voor BMW 2 Grand Tourer
  • Facelift voor BMW 2 Grand Tourer

Reacties

Er is (nog) niet gereageerd.

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Naam:
E-mailadres:
Type deze beveiligingscode over:

Ouder artikel: Problemen op de website - OPGELOST (17 oktober 2017)

Nieuwer artikel: Volkswagen Tiguan Allspace nu bij de dealer (13 november 2017)