Weblog

Officieel: 7% bijtelling voor de nieuwe XC90 T8 Twin Engine!

XC90

Het was al bekend dat er gekeken ging worden naar de bijtelling van de XC90 T8 Twin Engine die was vastgesteld op 14% echter mogelijk in de 7% categorie zou vallen in 2015. Volvocars.com/nl meldt dat het nu officieel is en de XC90 T8 Twin Engine met een bijtelling van 7% komt. Diverse aanpassingen verlaagden de CO2-uitstoot naar 49 g/km en leveren een toegenomen vermogen op van 407pk (299kW). Dit maakt deze standaard als 7zitter geleverde prachtige wagen nog interessanter…

Een vermogen van 299 kW (407 pk) en een koppel van 640 Nm en toch maar 7% bijtelling? De nieuwe XC90 T8 Twin Engine maakt dit werkelijkheid. Met standaard een achttrapsautomaat en All Wheel Drive is de nieuwe XC90 T8 Twin Engine een auto die snelheid en zuinigheid combineert met een sublieme wegligging en heel veel rijplezier. Standaard 7zitter!

Kijk voor meer informatie op: http://www.volvocars.com/nl/modellen/model/xc90/t8-twin-engine

Foto

Officieel: 7% bijtelling voor de nieuwe XC90 T8 Twin Engine!

1 reactie

Helaas: Volvo XC90 voor dit jaar uitverkocht
http://www.nu.nl/auto/4061228/volvo-xc90-jaar-uitverkocht.html

Door: Janno Roele

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Naam:
E-mailadres:
Type deze beveiligingscode over: