Weblog

Prijzen bekend van de Chevrolet Orlando

Orlando

De nieuwe Chevrolet Orlando, beschikbaar vanaf april 2011, heeft een prijs. Instappen in de 7zitter kan al vanaf € 23.395,-. Hiervoor heb je dan een 141 pk sterke auto met een 1.8 benzinemotor. Maar er is meer…

Je hebt de keuze uit drie verschillende motoren. Naast de 1,8-liter benzinemotor, is er ook een 2,0-liter diesel met 130 pk die minimaal € 27.395,- gaat kosten. Ook kan gekozen worden voor een 2.0 diesel met 163 pk. Deze begint bij € 31.395,-. Laatst genoemd exemplaar is tegen meerprijs (€ 3.600,-) ook met een automaat te koop. Wil je opties als metallic lak en/of navigatie dan gaat dat tegen meerkosten van respectievelijk €600,- en €995,-.

Zie ook de actiepagina van Chevrolet: http://www.chevrolet.nl/modellen/orlando

Foto's

  • Prijzen bekend van de Chevrolet Orlando
  • Prijzen bekend van de Chevrolet Orlando

Reacties

Er is (nog) niet gereageerd.

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Naam:
E-mailadres:
Type deze beveiligingscode over:

Ouder artikel: Straks weer met zijn allen in de Volkswagen T2 Microbus (01 december 2010)

Nieuwer artikel: Fiat Freemont is de nieuwe naam voor de Dodge Journey (29 december 2010)