Een overzicht van alle merken, modellen en uitvoeringen met "zevenzitter" mogelijkheden.

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Model in detail

Dodge Durango

Details

  • Benzine
  • Ethanol
Producties
  • 5-deurs, SUV, 1997-2009
  • 5-deurs, SUV, 2017-

De Dodge Durango wordt slechts beperkt aangeboden op de Europese markten. Zoek een dealer in Nederland voor de importmogelijkeden.

Algemene informatie

De Dodge Durango is een Amerikaanse SUV van DaimlerChrysler en een zeldzame verschijning in Nederland. De Durango werd voornamelijk voor de Amerikaanse en Aziatische markt geproduceerd en is daarom op de Europese markt niet zo gemeengoed. Vergelijkbare modellen zijn de Dodge Ram en de Jeep Grand Cherokee.

Ruimte

Het meest recente type (2011-heden) van de Durango is 1,9 meter breed en ruim 5 meter lang. Waar de vroegere Durango’s (tweede generatie) nog weleens achtzitters waren, kreeg het huidige type pas in 2017 de optie tot 7 zitplaatsen.

Techniek

Bij een Dodge Durango (2011-heden) heeft u de keuze voor een aantal monsterachtige motoren. De meest reguliere motor is de 3.6 V6 Pentastar (290pk). Ook zijn er Durango’s met Hemi-motoren, zoals de 5.7 V8 (360pk), de 6.4 V8 (475pk) en de 6.2-S V8 met een vermogen van maar liefst 710pk! De Dodge Durango is alleen beschikbaar met een automatische transmissie.

Beschikbaarheid

Nieuw leverbaar: ja

Aanbod occasions: zeer beperkt

De Dodge Durango wordt slechts beperkt aangeboden op de Europese markten, ook als occasion zijn ze erg schaars. Zoek een dealer in Nederland voor de importmogelijkeden.


NULL
NULL

Zoek een 7zitter

Occasions

Inloggen