7zitter: nieuws en specificaties van auto's met meer dan 5 zitplaatsen. Deel je ervaringen en ontmoet medeberijders.

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Over 7zitter

Welkom op de website 7zitter.nl

Deze website heeft tot doel om informatie te verschaffen over auto’s met meer dan 5 zitplaatsen. Vanuit de behoefte om zelf een overzicht te krijgen van dit segment om tot een keuze te komen voor de aanschaf van een zevenzitter is deze website ontstaan. De algemene autowebsites zijn volledig gericht op het grote massa aanbod auto’s waardoor je in het segment 7zitters het overzicht mist. De zevenzitters van tegenwoordig zijn veelal interessant voor grotere gezinnen. Een gezin met vier kinderen zit eraan vast en voor een gezin met drie kinderen is het ook vaak praktisch (niet alle kinderen naast elkaar op de achterbank wat heel veel geluid scheelt, vriendjes meenemen uit school, etc.). Deze website brengt daar verandering in door specifiek voor dit segment informatie aan te bieden en nieuws te publiceren…

Wij hebben deze site opgezet omdat we het leuk vinden over auto’s te lezen en schrijven. Deze site geeft interessante maar ook leuke en ludieke informatie over “zevenzitters”. Wij hopen dat dit voor veel bezoekers interessant zal zijn. Door je aan te melden als lid blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in dit segment en is het makkelijk te reageren of je eigen ervaringen te delen met andere bezoekers.

Twitter, RSS feed en Youtube

De weblog berichten verschijnen automatisch op ons twitter account en tevens zullen daar andere update berichten verschijnen. Meld je aan als follower van ons op twitter account (twitter.com/7zitter).

Daarnaast heeft ons weblog uiteraard ook een RSS feed voor je feedreader waarin alle nieuwe weblog artikelen opgenomen worden. Ook op Youtube is er een 7zitter channel aangemaakt waar we video’s van testritten publiceren.

Interessante links en buitengewone zevenzitters

  • Interessante links; Omdat we niet alle informatie op één site kunnen weergeven en er veel andere websites zijn met gerelateerde content zijn op deze pagina interessante links opgenomen.
  • Buitengewone 7zitters; Niet alle 7zitter modellen zijn opgenomen in onze modellendatabase omdat er veel zevenzitters zijn die in een soort buitencategorie vallen. Uiteraard proberen we wel een zo compleet mogelijk beeld te scheppen en staan de ons bekende buitencategorie 7zitters op een aparte pagina.
  • De 7zitter Barometer; Ieder kwartaal maakt de redactie de 7zitter barometer op. Dit zijn toplijsten van de meest bekeken/gelezen modellen en weblog artikelen.

Meer informatie

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Most wanted

Inloggen