In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

31 procent van de automobilisten vindt rijden in het buitenland spannend

juli 9, 2019, door Janno Roele

In het onderzoek zijn 1.052 Nederlandse automobilisten ondervraagd en hieruit blijkt dat een op de drie bestuurders rijden in het buitenland spannend vindt. Denk hierbij aan de Duitse Autobahn, invoegen op de Périphérique of de Franse Péages.

Met de 7zitter naar de camping

De kans is groot dat de mannen verreweg de langste afstand rijden als men (vaak met de caravan achter de auto) naar de camping in Zuid-Frankrijk rijdt. Uit het onderzoek bleek namelijk dat mannen over het algemeen gezien worden als de betere rijder en vrouwen beter zijn in het naleven van de verkeersregels. Een gevaarlijke constatering is hierbij dat 15% van de ondervraagde automobilisten toegeeft weleens slaperig achter het stuur te kruipen. Eigenlijk nooit, maar zeker met een auto vol kinderen niet gewenst!

De autoverzekering op orde?

Voor je op vakantie gaat is het handig om even te checken of je autoverzekering op orde is en dat je niet onder- of zelfs oververzekerd bent. Hiervoor kan je je autoverzekering vergelijken op Autoverzekering.nl. Afhankelijk van waar je naartoe gaat het kan ook verstandig zijn om voor een kortere periode een uitgebreidere dekking te kiezen, als je bijvoorbeeld de auto een tijd op dezelfde plek laat staan. Door de juiste autoverzekering af te sluiten kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Renault Triber een compacte zevenzitter (02 July 2019)

Nieuwer artikel: In 2020 een nieuw Lodgy? (11 July 2019)

Geef je mening

Voor welke energiebron zou u kiezen bij de aanschaf van een zevenzitter?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen