Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

7zitter Barometer tweede kwartaal 2012

July 3, 2012, door Janno Roele

Het tweede kwartaal kent ten opzichte van kwartaal één slechts een paar verschuivingen. De Chevrolet Orlando blijft bovenaan de lijst prijken en de Volvo XC90 is bezig aan een opmars. Echter als we de laatste twee weken bekijken dan zien we dat de Toyota Prius in opmars is bij zowel de modellen als de artikelen (Ervaring gezocht: Toyota Prius Wagon). In het derde kwartaal moet er daarom wel een verschuiving gaan plaatsvinden. We zijn benieuwd!

Toplijst modellen In eerste instantie kijken we naar de meest bekeken modellen en komen we tot de volgende top 5: 1. Chevrolet Orlando 1.8 LS 2. Citroën C4 grand picasso 1.6vti anniversaire 3. Volvo XC90 2.4d5 kinetic geartronic 4. Volkswagen Touran 1.9tdi comfortline bluemotion 5. Peugeot 5008 1.6vti Chevrolet Orlando aan kop en de XC90 in opmars. Toplijst Weblog Onderstaand de lijst van de meest gelezen artikelen in het afgelopen kwartaal: 1. Maak van je Volvo V70 een 7zitter 3. Een derde bank voor iedere station: de Uniklapbank 3. Ervaring gezocht: Toyota Prius Wagon 4. Gewoon met z'n vieren op de achterbank met de Multimac 2. Nieuw: Dacia Lodgy, zeer ruime budget MPV Zijn de bovenstaande lijsten terecht of heb jij een andere mening... Laat het hier dan weten! Voor totaal overzicht 7zitter barometer: http://www.7zitter.nl/page/de-7zitter-barometer

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Ervaring gezocht: Toyota Prius Wagon (22 June 2012)

Nieuwer artikel: Facelift Renault Espace vanaf 40.990 (11 July 2012)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Wat is jouw nummer 1 uit de top 10?

  • Volvo XC90 (34%, 37 Votes)
  • Ford S-Max (15%, 17 Votes)
  • Audi Q7 (15%, 16 Votes)
  • Toyota Prius Wagon (10%, 11 Votes)
  • Ford Grand C-Max (6%, 7 Votes)
  • Ford Galaxy (6%, 7 Votes)
  • Citroen C4 Picasso (5%, 5 Votes)
  • Renault Grand Scenic (4%, 4 Votes)
  • Volkswagen Caddy (3%, 3 Votes)
  • Chevrolet Orlando (3%, 3 Votes)

Total Voters: 110

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen