Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Actrice Elle van Rijn test de nieuwe Sharan

november 1, 2010, door Janno Roele

Op de website jongegezinnen.nl is het verslag te lezen van Elle van Rijn die een lang weekend de nieuwe Sharan heeft getest. Elle van Rijn is naast bekende actrice ook schrijfster en wellicht nog belangrijker moeder van vier kinderen. Alle ingrediënten dus aanwezig om met haar gezin de nieuwe Volkswagen Sharan te testen.

Elle geeft aan dat de ruimte in de Sharan, ook op de achterste twee stoelen `riant` is. Zelfs met pubers is het goed te doen op de derde zitrij. Daarnaast worden de elektrische schuifdeuren als een belangrijke pluspunt gezien. Veel ruimte dus bij het instappen en vooral geen schade aan eigen en andere auto´s of fietsers. Elle vind de auto naast praktisch ook representatief. Lees het hele verslag op de site voor jonge gezinnen: http://zwanger.jongegezinnen.nl/Vrije-tijd-Vakantie/Vrije-tijd/Mogen-wij-hem-houden.htm

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Toplijst modellen en artikelen 7zitter oktober 2010 (01 November 2010)

Nieuwer artikel: In 2012 een Maserati SUV 7zitter? (09 November 2010)

Geef je mening

Als ik een 7-persoons Volkswagen zou rijden, zou ik kiezen voor de...

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen