In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

ANWB: zevenzitter occasions goedkoop alternatief

mei 20, 2016, door Janno Roele

Onlangs verscheen een heel aardig artikel over zevenzitters op de website van de ANWB. In het artikel worden vier zevenzitters op een rij gezet: VW Touran, Tesla Model S, Ford Tourneo Custom en de Volvo XC90. Deze wel heel bonte verzameling geeft verschillende aspecten van een 7zitter weer. Tegelijkertijd wordt geconstateerd dat nieuwe 7zitters "aan de prijs" zijn en wordt vastgesteld dat er op de occasion markt voldoende goedkope alternatieven te vinden zijn. Maar let op goedkoop is in sommige gevallen duurkoop...

ANWB geeft aan dat op de Dacia Lodgy na - die is er vanaf 17 duizend euro - je meer dan 30 duizend euro kwijt bent voor een nieuwe 7zitter. De volgende resultaten worden genoemd op de occasion markt: Renault Grand Espace met zeven stoelen al voor vierduizend euro! Volvo XC90 (2002-2010), Opel Zafira (2005-2008), Ford Galaxy (2003-2005) en Renault Grand Scénic (2006-2010) voor onder de tien mille Heb je wat meer te besteden? Een zevenpersoons VW Touran (2006-2010) kost grofweg 14 mille. En de Ford Tourneo Custom uit dit artikel komt op ongeveer dertig mille als hij twee jaar oud is en zo'n 60.000 km op de teller heeft staan. Lees meer: http://www.anwb.nl/auto/nieuws/2016/mei/zevenzitters-occasions-goedkoop-alternatief Toegevoegd (1-7-2016): Leuke film versie van het artikel (vergelijking Volvo XC90, Ford Tourneo, Tesla model S en VW Touran):

Foto's

2 Reacties

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef je mening

Welk automerk zou (weer) een zevenzitter moeten gaan maken?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen