In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Aston Martin DBX ook als ruime zevenzitter

april 1, 2020, door Janno Roele

De Canadese miljardair en eigenaar van Racing Point F1, Lawrence Stroll (vader van Lance de F1 coureur) gaat extra geld in het Britse prestigemerk pompen. Wat daarmee gebeurd is onder andere het toevoegen van een SUV aan het gamma. Dit moet de verkoop een flinke duw in de rug moet geven, zoals de Cayenne dat destijds deed bij Porsche (en misschien Porsche wel gered heeft). En zoals de Bentayga en de Urus dat momenteel doen bij Bentley en Lamborghini.

Om het commerciële SUV-effect van de DBX te maximaliseren, denkt Aston Martin hardop na over nieuwe varianten. De komst van een slankere koetswerkvariant is intussen in kannen en kruiken, het wordt een DBX Coupé naar het voorbeeld van de Porsche Cayenne Coupé. Dezelfde basis, maar dan met een wat sportievere verpakking. Verder is er sprake van een groter SUV-model met derde zitrij en zeven zitplaatsen. Ook die zou op de technische fundamenten van de DBX staan, maar een specifieke look, een luxueuzere aankleding en een langere wielbasis krijgen.

We moeten nog even geduld hebben maar iets moois om naar uit te kijken, hoewel voor de meeste mensen zal het uitkijken blijven omdat deze zevenzitter naar verwachting de 200K zal passeren.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: In 2021: hybride versie van de Ford S-Max en Galaxy (29 January 2020)

Nieuwer artikel: Een nieuwe eigenaar voor 7zitter (03 April 2020)

Geef je mening

Voor welke energiebron zou u kiezen bij de aanschaf van een zevenzitter?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen