In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

AutoRAI 2011: Mazda

mei 4, 2011, door Janno Roele

Voor een totaalbeeld van 7zitter AutoRAI artikelen zie het overzicht.

Foto's

3 Reacties

 • Cliff schreef:

  Er ontbreekt nog informatie over de Mazda 5 op 7 zitter.nl, maar hier wat info over GT-M Line:

  Uw voordeel € 1.480,-

  De Mazda5 is een auto die anders is dan alle andere. Niet voor niets sleepte deze stijlvolle MAV al 37 internationale onderscheidingen en prijzen in de wacht. Sleutelwoorden van het succes van de Mazda5 zijn dynamiek en intelligentie, door onder meer de dubbele schuifdeuren.

  De Mazda5 GT-M Line voegt daar sportiviteit aan toe. Van buiten verraden de dakspoiler, het uitlaatsierstuk en de herkenbare GT-M Line badge het buitengewoon sportieve karakter.

  Van binnen zijn het de aluminium pedalen en de welkomstverlichting die de sportiviteit van deze zeer ruime gezinsauto (tot 7 personen) benadrukken. Verlichte dorpellijsten met Mazda5-logo maken het helemaal af. En om te zorgen dat u zich optimaal op weg kunt concentreren, is er de Smart Turn functie die de richtingaanwijzer drie keer laat knipperen met één tip aan de bedieningshendel.

  Maar concentreert u zich eerst maar eens op de aanschaf van de Mazda5 GT-M Line; de oplage is beperkt!

  De Mazda5 GT-M Line is gebaseerd op de Mazda5 TS+.

  De Mazda5 GT-M Line heeft een extra uitusting ter waarde van € 1.480,- met onder meer:

  Dakspoiler
  GT-M Line badge
  Uitlaatsierstuk
  Smart Turn
  Welkomstverlichting
  Verlichte dorpellijsten met Mazda5-logo
  Aluminium pedalenset
  Er is al een Mazda5 GT-M Line vanaf € 27.740,-.

 • Cliff schreef:

  Nu weet ik het zeker, dit gaat ‘m worden voor de komende 4 jaar!!! Een witte Mazda 5 GT M-Line 2.0, met als accessoire een Caska multimediasysteem met navigatie!! En alles voor nog geen 30.000 euro, precies binnen m’n budget dus!! Vandaag proef gereden, wat een heerlijke rijdersauto zeg, praktisch en ruim!! Helemaal goed!!!

 • Cliff schreef:

  Ik denk dat ik eruit ben…..nogmaals naar de Mazda dealer gegaan vandaag…..en dit wordt ‘m!!!!!! Qua prijs en uitrusting toch een hele originele auto naar mijn idee, zaterdag nog even een proefrit maken met alledrie de kids en vrouw natuurlijk, en dan de keuze maken…..de Opel Zafira stond bovenaan m’n lijstje eigenlijk, maar daar ben ik nu vanaf gestapt, de Mazda 5 is toch vele malen sportiever en financieel aantrekkelijker…navigatiesysteem (ingebouwd) kan als accessoire (komt dus niet bij m’n bijtelling)…Het leuke vind ik dat ik de Mazda 5 nauwelijks zie rijden…dat staat me wel aan…voor nog geen € 28.000,00 heb ik een 2.0 liter 7-zitter, zéér compleet uitgerust!! Geen enkel ander merk kan daar aan tippen!!!

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: AutoRAI 2011: Ford (04 May 2011)

Nieuwer artikel: AutoRAI 2011: Chevrolet (04 May 2011)

Geef je mening

Voor welke energiebron zou u kiezen bij de aanschaf van een zevenzitter?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen