Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

AutoRAI 2011: Mercedes Benz

April 29, 2011, door Janno Roele

Bij Mercedes-Benz hebben we alleen de E-Klasse Estate kunnen ontdekken als zevenzitter. Dus geen R, GL of Vito dit jaar. We hebben wel eens goed kunnen kijken naar de 7zits mogelijkheden van de Estate en hebben gezien dat de stoelen in tegenovergestelde richting geplaatst zijn (wat ik niet wist). Het lijkt erop dat de Mercedes techneuten hebben gekeken naar de mogelijkheid om van je Volvo V70 een 7zitter te maken en dit als optie hebben toegevoegd aan de Estate. Het blijft wel een hele mooie auto...

- Stoelen in tegenovergestelde richting moet je tegen kunnen maar vaak wel erg leuk voor kinderen - Stoelen achterin zijn optioneel - Stoelen zijn redelijk eenvoudig in te klappen Voor een totaalbeeld van 7zitter AutoRAI artikelen zie het overzicht.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Renault Grand Scénic 1.9 dCi aangepast met lagere uitstoot (29 April 2011)

Nieuwer artikel: AutoRAI 2011: Land Rover (02 May 2011)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen