In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

AutoRAI 2011: Volkswagen

mei 3, 2011, door Janno Roele

Volkswagen had alle 7zitters bij elkaar gezet en hierdoor waren de verschillende modellen goed te vergelijken. Leuk om te zien dat Volkswagen dit goed en overzichtelijk had neergezet. Naast elkaar dus de: Touran, Sharan en Caddy.

De Touran is echt de kleinste 7zitter van Volkwagen. De extra stoelen zijn dan ook meer voor tijdelijk extra personenvervoer dan voor structureel. De laatste twee stoelen toch ook echt voor kinderen. De Touran is erg vergelijkbaar met de Peugeot 5008. De Sharan is wat ons betreft wel een echte volwaardige 7zitter. Deze ruime auto heeft zeven prima zitplaatsen. Door de schuifdeuren is het ook redelijk eenvoudig instappen. Daarnaast kan je de achterste twee stoelen ook weer vrij eenvoudig wegklappen in de bodem. Vind je de Sharan te duur dan kan je altijd nog uitwijken naar de Seat Alhambra. Wil je echt veel ruimte dan moet je kiezen voor de Caddy. Wat een ruimte heeft deze auto, of is het meer een bestelauto... De derde bank is niet weg te klappen maar ja je hebt ook nog zoveel ruimte over achter de derde bank dat de noodzaak daarvoor wellicht wat kleiner is. Voor een totaalbeeld van 7zitter AutoRAI artikelen zie het overzicht.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: AutoRAI 2011: Opel (03 May 2011)

Nieuwer artikel: AutoRAI 2011: Ford (04 May 2011)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen