In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

AutoRAI: Landwind CV9 met FlexFuel

maart 31, 2011, door Janno Roele

De Landwind CV9 is een MPV met 6 zitplaatsen waar we al eerder over schreven. Er is op internet nog steeds veel discussie over de veiligheid en de kwaliteit van de CV9. Wij van 7zitter.nl gaan dit op de AutoRAI beoordelen en zullen er hier over schrijven. Feit blijft dat het een goedkope MPV is die met de FlexFuel dus een B-label én 20% bijtelling heeft. In samenwerking met Eurogas-Landirenzo is de LPG installatie ontwikkeld. Autointernationaal meldt dat deze installatie vanuit Europa naar China wordt verscheept, alwaar inbouw plaatsvindt en dat de fabrieksgarantie van 3 jaar of 100.000 kilometer volledig van kracht blijft. De LPG installatie is een onderbouwinstallatie waardoor er geen interieurruimte verloren gaat. De LPG tank heeft een bruto inhoud van 65 liter, wat netto neerkomt op 54 liter. Op LPG haalt de CV9 een gemiddeld verbruik van 1 op 10. Autointernationaal meldt verder dat door de geringe meerprijs ten opzichte van de CV9 1.6 Comfort het omslagpunt bij het rijden op LPG rond de 4.500 kilometer ligt. Dat maakt deze auto volgens de importeur ook zeer aantrekkelijk voor particuliere kopers. De levering start aansluitend op de AutoRAI (13-23 april). Ook in België komt de verkoop nog voor de zomer op gang.

Foto's

1 Reacties

  • Cliff schreef:

    Dit wordt ‘m toch echt niet hoor, hou van prijsvechters, maar m’n veiligheid mag daardoor niet in het gedrang komen….., liever een koreaan hoor….

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Trend Business-uitvoeringen S-Max en de Galaxy (24 March 2011)

Nieuwer artikel: Nu ook de Dacia Logan MCV met LPG (08 April 2011)

Geef je mening

Voor welke energiebron zou u kiezen bij de aanschaf van een zevenzitter?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen