Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

#AutoRAI2015 – Nissan Evalia e-NV200

april 17, 2015, door Janno Roele

Op de stand van Nissan is de Nissan Evalia e-NV200 te bewonderen. Dit is een volledig elektrische 7zitter en was naast de Autosalon in Genève nog nooit eerder vertoond aan het grote publiek! Een soort van semi-primeur dus in Amsterdam. De auto heeft aan beide kanten schuifdeuren wat het gemakkelijk instappen maakt. Verder dus eigenlijk de enige volledig elektrische 7zitter en dat vanaf 37.500 euro. Verder werd er gemeld dat de gemeente Amsterdam met Connection er een groot aantal hebben gekocht (wel als 5zitter) wat de stad schoner maakt en een behoorlijke besparing oplevert.

Van de Nissan Website: Dankzij 20 jaar ervaring en onderzoek is de lithium-ion-accu van de nieuwe Nissan e-NV200 EVALIA compact, krachtig, veilig en duurzaam. De accu bevindt zich onder de bestelbus en geeft u op die manier meer ruimte in de laadruimte en de cabine, zonder dat dit van invloed is op het bereik (tot 200 km op één enkele lading) of de snelheid (tot 145 km/h). En rekening houdend met de minimale invloed op het milieu van de Nissan e-NV200 EVALIA, is de lithium-ion-accu ook meer dan 95% recyclebaar. Bij Nissan zijn wij zo zeker van onze revolutionaire lithium-ion-accu, dat wij met terugwerkende kracht de garanties van alle eigenaren in Europa verlengen. Nu zijn alle bestuurders van een Nissan e-NV200 EVALIA voorzien van een garantie wanneer de capaciteit van de accu onder de 9 van de 12 streepjes komt in minder dan 5 jaar of 100.000 km. Dit betekent een gegarandeerde hoge prestatie van uw elektrische bestelbus op de lange termijn. Net zoals bij de Nissan LEAF is het thuis opladen van uw e-NV200 EVALIA heel eenvoudig. Met de 6 kW oplader laadt u uw elektrische bestelbus in minder dan 4 uur op met een 32A thuislaadeenheid. En u hebt natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden via een normaal stopcontact thuis. De leds op het dashboard geven de laadstatus aan. Om het opladen van de lithium-ion-accu van uw Nissan e-NV200 EVALIA te stoppen, hoeft u alleen de stekker uit het stopcontact te halen. Meer informatie over de verschillende manieren om uw elektrische bedrijfsauto op te laden vindt u hier beneden. Taxi in Amsterdam: http://www.newsroom.nissan-europe.com/nl/nl-nl/Media/Media.aspx?mediaid=130977

Foto's

2 Reacties

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: #AutoRAI2015 – Volvo XC90 (17 April 2015)

Nieuwer artikel: #AutoRAI2015 – SsangYong Rexton (17 April 2015)

Geef je mening

Wat voor soort zevenzitter heeft uw voorkeur?

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen