In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

BMW en de ipad

september 30, 2010, door Janno Roele

Een nieuwe feature op de BMW is de houder voor de ipad. BMW loopt hiermee voorop. Op zich is de houder nog niet eens zo spannend (zie foto's) maar het moet in combinatie gezien worden met het ConnectedDrive systeem. Dit systeem zorgt voor een WiFi hotspot in je BMW wat het mogelijk maakt met de ipad te internetten en sites als 7zitter.nl onderweg te bezoeken. Ook kan je de houder in verschillende standen zetten zodat je lekker flexibel bent.

Uiteraard is het met het ConnectedDrive systeem ook mogelijk om met andere apparaten te internetten zoals je smartpone of je Nintendo DS. In combinatie met DVD schermen voor de achterbank zal deze optie wel niet mogelijk zijn, maar ja met een ipad heb je die DVD schermen ook niet meer nodig! Daarnaast zal opladen van je ipad nog steeds wel via de 12V aansluiting gaan...

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Cadillac opnieuw in Nederland biedt 7zitter mogelijkheden (21 September 2010)

Nieuwer artikel: De low-budget 7zitter (30 September 2010)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen