Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Chevrolet Orlando haalt hoge score in crashtest

September 2, 2011, door Janno Roele

De nieuwe Chevrolet Orlando zevenzitter (alsmede het kleine zusje de Aveo hatchback) heeft de maximale score van vijf sterren behaald in de belangrijke EuroNCAP (European New Car Assessment Program) test. De Chevrolet Orlando kreeg 80 van de 100 punten toegekend. Weer een argument om deze als serieuze 7zitter te zien!

De Orlando heeft standaard zes airbags en is uitgerust met ISOFIX elementen voor kinderzitjes. De crashsensor-technologie van de Orlando zorgt ervoor dat de deuren zich automatisch ontsluiten in het geval van een ongeluk. ABS, traction control, elektronische remkrachtverdeling, remassistentie en elektronische stabiliteitscontrole zijn standaard op alle uitvoeringen. De veiligheidsstructuur van de Orlando is gebaseerd op die van de Chevrolet Cruze sedan die ook al werd gewaardeerd met een EuroNCAP vijfsterren notering. Alle testresultaten hier: http://www.euroncap.com/results/chevrolet/orlando/2011/438.aspx

Foto's

2 Reacties

  • RAB says:

    Is de Orlando ook als automaat verkrijgbaar?
    Op internet zie ik interieur foto’s met automaat, maar als ik op de .nl site ga, dan is deze optie niet te verkrijgen in de car configurator?

  • Janno Roele says:

    @RAB De Chevrolet Orlando is nu nog alleen als Diesel als Automaat te krijgen. Dus plaatjes kloppen maar dat zijn dus allemaal Diesels. Zoek je een Diesel of een Benzine?

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Infinity JX Concept niet in Nederland (23 August 2011)

Nieuwer artikel: Volvo XC90 krijgt een opknapbeurt (16 September 2011)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen