In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Chevrolet’s vernieuwde Captiva in Genève

februari 22, 2013, door Janno Roele

Chevrolet zal in Genève de vernieuwde Captiva laten zien. Deze is zowel aan de voor- als aan de achterkant gewijzigd. Verder zijn er de nodige technische snufjes aan het model toegevoegd...

De voorkant krijgt een verlaagde bumper, de grille is anders en de mistlampen zijn opnieuw ontworpen. Aan de achterkant zijn er chromen uitlaat einden, een nieuwe bumper en LED-achterlichten. Nieuwe 18-inch wielen. Sleutelloos instappen en starten is nu een standaarduitrusting. De stoelen hebben nieuwe bekleding gekregen (leder voor de topuitvoeringen) en ook het instrumentenpaneel heeft nu andere bekleding. Dual-zone airconditioning, achtergrondverlichting en verwarmde achterstoelen moeten het comfort verder verhogen. Nog even wachten tot de Salon van Genève voor de overige details en foto's. Gelukkig wel weer zevenzitter nieuwtjes in Genève!

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Nieuwe Dacia Logan MCV in Genève (22 February 2013)

Nieuwer artikel: Hyundai Grand Sante Fe 5 maart in Geneve (22 February 2013)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen