In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Citroën C4 Picasso verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2011

oktober 1, 2010, door Janno Roele

Op het Driving Business Event van het vakblad Automobiel Management is bekendgemaakt dat de Citroën C4 Picasso is verkozen tot de Zakenauto van het Jaar 2011. Een mooie opsteker voor deze 7zitter... Tweede werd de Volvo V/XC70 en de Mini eindigde op plek 3. De aanmoedigingsprijs AMbitie voor nieuwe auto's ging naar de Opel Astra.

Om zakenauto van het jaar te worden moet je goed scoren op verschillende onderdelen. Er wordt onder andere gekeken naar de relatie aanschafwaarde-kilometerkostprijs, de kwaliteit import-dealerorganisatie, het aandeel in de zakelijke markt, de volledigheid van het programma, het comfort, de rijeigenschappen, de veiligheid en de uitstraling van de auto. Een deskundige jury beoordeeld de auto's op deze verschillende elementen. De auto met de beste overall score is de zakenauto van het jaar. De 7zitter kenmerken zullen dus geen doorslaggevende rol gespeeld hebben in de beoordeling maar ja dat is mooi meegenomen. De jury bestaat uit deskundige en ervaren vertegenwoordigers van grote leasemaatschappijen (Athlon Car Lease, LeasePlan, ING Car Lease en Arval), uit vertegenwoordigers van zeer grote fleetowners (KCI Europe Holding, Ministerie van Defensie en BAM Groep), uit vakjournalisten en een zelfstandige fleet & lease-consultant. De Zakenauto van het Jaar en de Bestelauto van het Jaar zijn initiatieven van het vakblad Automobiel Management. Beide prijzen worden al meer dan twintig jaar uitgereikt. Vanaf deze plek Citroën gefeliciteerd...

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Daar is de facelift van de Renault Espace op Autosalon Parijs (01 October 2010)

Nieuwer artikel: Lancia Musa krijgt 7zitter opvolger? (06 October 2010)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen