Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

De 7zitter site van de UK: 7-seater-cars.co.uk

april 14, 2010, door Janno Roele

Tijdens de ontwikkeling van deze site ben ik tegen hetzelfde initiatief in de UK aangelopen. In juli 2009 is in de UK de site http://www.7-seater-cars.co.uk gestart met hetzelfde doel als 7zitter.nl. Inmiddels is het contact gelegd en werken de twee websites samen. Het aanbod in de UK is voor het grootste deel gelijk aan het aanbod in Nederland, alleen het stuur zit aan de andere kant.

De website http://www.7-seater-cars.co.uk biedt minder informatie over de 7zitter modellen maar geeft wel een duidelijk overzicht van het aanbod in de UK. Daarnaast heeft de site een channel op youtube ontwikkeld waar filmpjes die betrekking hebben op 7zitter op worden verzameld. Ook voor de filmpjes geld weer dat het stuur aan de andere kant zit maar de essentie van de auto is gelijk. Op 7zitter.nl worden sommige filmpjes ook al gebruikt bij de modellen. Verder heeft 7-seater-cars een weblog en is aangesloten op Twitter. Onderstaand nog even de belangrijkste links: - Website: http://www.7-seater-cars.co.uk - Twitter: http://twitter.com/7SeaterCars - Youtube: http://www.youtube.com/user/7SeaterCars - Weblog: http://www.7-seater-cars.co.uk/WordpressBlog

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Veel informatie voor grote gezinnen (14 April 2010)

Nieuwer artikel: Opvolger Range Rover Sport wordt 7zitter (16 April 2010)

Geef je mening

Welke in 2020 uitgebrachte zevenzitter spreekt u het meeste aan?

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen