Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

De elektrische zevenzitter van W Motors

september 1, 2016, door Janno Roele

Wel eens gehoord van W Motors? In combinatie met Libanon / Beiroet? Google maar en je komt uit bij de eerste Arabische autofabrikant van luxe sportwagens. Tot zover niet interessant voor deze site tot het moment dat W Motors een aankondiging doet om een volledige elektrische MPV voor het gezin te ontwikkelen, dat plaats moet bieden aan zeven personen. Het is een resultaat van de samenwerking tussen W Motors en het chinese ICONIQ Motors.

Het Arabische W Motors is vooral bekend van de krankzinnig snelle Lykan Hypersport. Een hypercar die alles behalve duurzaam is. De autofabrikant gooit het met de ICONIQ Seven, in samenwerking met de chinese fabrikant, over een andere boeg. Dit model wordt een volledige elektrische MPV voor het gezin, dat plaats moet bieden aan zeven personen. Het ding is net zo futuristisch als het klinkt. W Motors zal het busje onthullen op Pebble Beach en de zevenzitter is tot stand gekomen in samenwerking met het Chinese ICONIQ Motors. Het concept oogt zeer modern dankzij de strakke designtaal in combinatie met LED-verlichting en bijzondere suicide doors. Of deze deuren ook het productiestadium gaan halen is natuurlijk de vraag. De productieversie van de ICONIQ Seven moet deze herfst van de band gaan rollen. De cameraspiegels zijn een knipoog naar Japan, waar deze techniek inmiddels legaal is op de openbare weg. Over de elektrische aandrijflijn is nog niet bekend, maar W Motors zal vermoedelijk de komende dagen het één en ander bekend maken over de zevenzits MPV. En hoe, wat en wanneer in Europa zal wel geen vraag zijn die bovenaan de lijst met te beantwoorden vragen staat, we wachten het af! Hier op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=JLDO4QBJ060

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef je mening

Waar zou u het meest op letten bij de aanschaf van een 7-persoons auto

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen