Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

De FIAT 500L als zevenzitter?

March 8, 2012, door Janno Roele

Altijd al in een Fiat 500 willen rijden maar met een groot gezin nooit dit als serieuze optie meegenomen... Nu kan het! De Fiat 500L is in Genève geïntroduceerd als zevenzitter! Beoordeel zelf of het wat is! Kan me voorstellen dat de Bugaboo thuis moet blijven...

Vroeger, toen de 500 zich nog Nuova 500 noemde, heette de grotere versie 600 en het mpv-achtige ruimtehokje Multipla. Vooral die laatste noemt Fiat als inspiratie voor de 500L. Het nieuwe model is 4,14 meter lang, 1,78 meter breed en 1,66 meter hoog en zou voorzien moeten zijn van een bijzonder handig interieur. De 500L kan voortgestuwd worden door een 0,9-liter TwinAir-benzinemotor, een ruimer bemeten 1.4 of een 1,3-liter MultiJet diesel. Nu dus bekend gemaakt op de autoshow van Genève; eind dit jaar verschijnt ie op de markt.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Nissan Hi-Cross Concept; een ruime 7zitter (06 March 2012)

Nieuwer artikel: Ford Kuga niet als zevenzitter (15 March 2012)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen