Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

De Ford Grand Tourneo Connect zevenzitter

november 22, 2012, door Janno Roele

Dit is de eerste foto van de Ford Grand Tourneo Connect! Hij was al getoond als vijfzits variant als de Ford Tourneo Connect maar nu dus ook als echte zevenzitter. De meningen lijken verdeeld naar de schoonheid van dit model maar wij zeggen een 7zitter is een 7zitter.

Dat de meningen door lijken te slaan naar het niet heel bijzonder mooi vinden van deze auto zal de meeste mensen wellicht niet verrassen echter deze auto moet je beoordelen op zijn parktische kanten. Autoweek schrijft in een artikel: "Voor met name grote gezinnen zou de Grand Tourneo Connect - want zo heet-ie - wel eens hoge ogen kunnen gaan gooien.". We zijn benieuwd naar jouw mening... De stoelen op de tweede en derde zitrij zijn, net als de passagiersstoel, neerklapbaar waardoor je een hele grote bagageruimte krijgt. De Grand Tourneo Connect wordt eind 2013 leverbaar met 1.0 of 1.6 Ecoboost-motor, dieselen kan met een 1.6 TDCi van 75, 95 of 115 pk. Prijzen zijn helaas nog niet bekend. In de VS gaat de Tourneo Connect overigens door het leven als Transit Connect Wagon.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Grand Santa Fe standaard als 7zitter (01 November 2012)

Nieuwer artikel: Links van zevenzitter.startpagina.nl (28 November 2012)

Geef je mening

Waar zou u het meest op letten bij de aanschaf van een 7-persoons auto

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen