Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

De Mercedes E-klasse Estate nu ook als zevenzitter

januari 3, 2010, door Janno Roele

De Mercedes E-Klasse Estate is nu ook leverbaar als zevenzitter. Als je een luxe, elegante en comfortabele zevenzitter wilt dan is de Mercedes E-Klasse Estate een optie. De twee stoelen achterin zijn wel alleen geschikt voor personen van max. 140 cm groot en een gewicht tot 50 kg. Dus zolang ze klein zijn kan je je hier goed mee redden en je heel comfortabel verplaatsen. Vanaf 21 november is deze auto in de showroom te bewonderen. Hij is het bekijken waard! De prijslijst start bij 49.899 euro

De afmetingen van de E-Klasse Estate vormen, met een lengte van 4,90 meter, een breedte van 1,85 meter en een hoogte van 1,47 meter, de basis voor de grootste laadruimte in deze klasse, met een maximaal laadvermogen van 575 kilogram en een laadvolume tot 1.950 liter. Dit laatste wordt mogelijk als de achterbank volledig wordt weggeklapt. Die kan ook in twee delen in een verhouding van 1/3 - 2/3 worden neergeklapt. Bijzonder praktisch is de ontgrendelingsgreep aan de rugleuning van de achterbank: even trekken volstaat om de rugleuning neer te klappen. Met de rugleuning omhoog biedt ook de gewone kofferruimte van 695 liter nog voldoende plaats. Vandaar dat er voldoende ruimte is om er een zevenzitter van te maken. Die is te realiseren met de optionele neerklapbare zitbank in de laadruimte van de Estate. Hierdoor worden twee extra zitplaatsen voor personen van max. 140 cm groot en een gewicht tot 50 kg worden gecreëerd.

Foto's

1 Reacties

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Zevenzitters op startpagina (02 January 2010)

Nieuwer artikel: Facelift voor de Ford S-Max (03 January 2010)

Geef je mening

Waar zou u het meest op letten bij de aanschaf van een 7-persoons auto

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen