In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

De SsangYong LIV-1 een echte 7zitter

maart 27, 2013, door Janno Roele

Later deze week zal SsangYong op de Seoul Motor Show weer een volgend concept introduceren, namelijk de SsangYong LIV-1. Gezien de omvang van dit studiemodel zal deze in aanmerking komen tussen de Rodius en de Rexton in het SsangYong aanbod. Het concept is een zevenzitter met de opstelling 2-2-3, zou dat niet te krap worden achterin?

LIV staat voor "Limitless Interface Vehicle", wat de achterliggende gedachte daarachter is moet je denk ik zelf invullen. De auto biedt in ieder geval plek voor zeven personen in een 2+2+3 stoelopstelling. Opvallend is het grote panoramadak dat tot aan de derde zitrij rijkt. Overige details ontbreken vooralsnog dus wellicht binnenkort meer. Wat blijft hangen is of deze concept de productie wel gaat halen, gezien de grote hoeveelheid concepts vanuit het ontwerpteam van SsangYong (o.a. de SIV-1 eerder dit jaar in Geneve). Overigens vind ik deze auto persoonlijk er helemaal niet verkeerd uitzien, dus als het productiemodel straks ook aan de veiligheidseisen gaat voldoen dan schat ik de kansen op de SUV zevenzittermarkt niet slecht in... Beoordeel de plaatjes zelf en laat weten wat je ervan vindt...

Foto's

1 Reacties

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen