In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Dodge Journey met groen energielabel!

januari 15, 2010, door Janno Roele

Door enkele aanpassingen aan de Journey met Volkswagens 2,0 liter dieselmotor door te voeren heeft Dodge het verbruik van de vijf- tot zevenzits Cross-over weten te drukken. Het lagere verbruikscijfer levert ook een lagere CO2-uitstoot op.

De oliegestookte viercilinder verbruikt voortaan 6,3 liter per 100 kilometer. Wanneer de handgeschakelde transmissie is vervangen door een bak met dubbele koppeling ligt de dieselconsumptie op 6,7 liter per 100 kilometer gemiddeld. De CO2-uitstoot bedraagt achtereenvolgens 165 en 176 g/km, een daling van 5 en 10 g/km. Het bijbehorende milieulabel is groen. Op de prijs heeft de reeks aanpassingen geen positieve invloed. De wagen met handbak is leverbaar voor 32.890 euro. De versie met automaat kost minimaal 36.240 euro. (bron: De telegraaf)

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Productie van de Hummer H3 wordt tijdelijk gestopt (14 January 2010)

Nieuwer artikel: Het eerste officiele weblog bericht op 7zitter (18 January 2010)

Geef je mening

Welk automerk zou (weer) een zevenzitter moeten gaan maken?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen