In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Een nieuwe eigenaar voor 7zitter

april 3, 2020, door Janno Roele

De afgelopen tien jaar heb ik met heel veel plezier gewerkt aan de website 7zitter en de site vanuit niets opgebouwd tot wat het nu is. Leuk om hier artikelen te schrijven en informatie te delen. Dank voor het lezen van de artikelen, het plaatsen van reacties, het lid worden van de website en het gebruiken van de modellen database.

 

Mijn dieptepunt was toch wel mijn eigen ervaring met de Renault Espace waar ik over geschreven heb. Maar dat kan niet op tegen de vele hoogtepunten zoals het verslag doen van de Auto RAI de introductie van de Chevrolet Orlando of het maken van filmpjes met een Peugeot 5008.

 

Voor nu geen artikelen meer van Janno Roele! Ik blijf rustig verder rijden met mijn 7zitter en zal regelmatig de site bezoeken om up-to-date te blijven… Voor nu tot ziens en blijf allen de site bezoeken!!!

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Aston Martin DBX ook als ruime zevenzitter (01 April 2020)

Nieuwer artikel: Het eerste bericht van de nieuwe eigenaar van 7Zitter.nl! (07 April 2020)

Geef je mening

Voor welke energiebron zou u kiezen bij de aanschaf van een zevenzitter?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen