In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Eerste foto’s van de nieuwe Opel Zafira

april 9, 2010, door Janno Roele

Begin 2011 komt naar verwachting de nieuwe Opel Zafira in de showroom. Op de autosalon van Parijs, oktober 2010, zal naar verwachting de onthulling plaatsvinden. Belangrijk is dat ook de nieuwe Zafira zal beschikken over het Flex7-systeem wat de eerste generatie tot een succes maakte. Dankzij het flex7-systeem kan de Zafira in enkele seconden worden omgebouwd van een personenauto met zeven zitplaatsen tot een bestelwagen met een maximumcapaciteit van 1700 liter. Verborgen onder de camouflage zien we de opvolger van de huidige Zafira.

De nieuwe Zafira komt op het platform van de Opel Astra te staan. De Opel Astra is flink gegroeid, dus mogen we verwachting dat ook de Zafira in lengte en breedte toe gaat nemen. Zoals te zien op de foto blijven de deuren van de Zafira conventioneel en wordt hier niet het concept van de Meriva overgenomen (suicide doors). De nieuwe Zafira lijkt wat minder hoekig dan zijn voorganger en heeft iets weg van de nieuwe Focus. Als je een beetje door de camouflage heen kijkt zie je denk ik een hele mooie auto...

Foto's

2 Reacties

  • E. Kamman schreef:

    Aan de foto’s is nog niet te zien hoe de nieuwe Zafira er uit komt te zien. Waarschijnlijk inderdaad minder hoekig, maar of er flexdoors komen is niet te zeggen. De camouflage kan zodanig gemaakt zijn dat het lijkt alsof er geen flexdoors komen ;-P
    Als ik het nu zou moeten zeggen gok ik dat er ‘normale’ deuren in komen wat wel jammer is. Met flexdoors kun je toch wat makkelijker de kinderen vastzetten in de gordels en de maxi-cosi’s eruit halen.

  • Theo de man schreef:

    Jammer van de foto”s weet ik nog niet hoe de nieuwe safira eruit zie !!!!!

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Prijzen bekend voor S-Max en Galaxy (07 April 2010)

Nieuwer artikel: Mooi rood is niet lelijk: nieuwe VW Touran (09 April 2010)

Geef je mening

Welk automerk zou (weer) een zevenzitter moeten gaan maken?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen