In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Facelift Mercedes-Benz GLE

juli 9, 2021, door Tim van Eenennaam

De Mercedes-Benz GLE is een relatief luxe SUV die vanaf 2015 in Nederland leverbaar is. In 2015 besloot Daimler AG de namen van hun SUV modellen aan te passen naar GL met de toevoeging van een letter die correspondeert met de grootte van de auto. Zo is de GLE groter dan de GLC, maar kleiner dan de GLS. De G stond hierbij voor Geländewagen, hetgeen terreinauto betekent. Vóór deze naamsverandering stond de GLE bekend als de Mercedes-Benz M-Klasse. Sommige generaties van de M-Klasse waren zevenzitters, maar niet allemaal. 7 zitplaatsen zijn optioneel bij de Mercedes-Benz GLE en komen niet zo vaak voor. De derde zitrij is in de GLE niet heel erg ruim om op die manier een redelijk aantal liters aan bagageruimte over te houden.

Facelift

Naar verwachting betreft de facelift een verandering op het gebied van de verlichting en de voorbumper, inclusief de vorm van de grille. Uit de geschoten foto’s blijkt dat de grille een wat meer ovale vorm heeft dan gebruikelijk. Daarnaast zal in het interieur waarschijnlijk het informatie- en entertainmentsysteem gemoderniseerd en komen er wellicht nieuwe kleuropties uit.


Lees ook over:

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef je mening

Voor welke energiebron zou u kiezen bij de aanschaf van een zevenzitter?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen