In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Facelift Renault Espace op Autosalon Parijs?

september 10, 2010, door Janno Roele

Op de autosalon in Parijs, begin oktober, zal naar verwachting de facelift van de Renault Espace getoond worden. Met schonere techniek en een nieuwe neus moet de facelift het voorlopig uitblijven van een nieuw model opvangen. Er wordt wel gesproken over een opvolger van de Espace maar wanneer en hoe is nog niet bekend. Het is nog even wachten tot officiële foto´s van de Espace Facelift maar die zullen vanaf 1 oktober snel volgen...

De Renault Espace is de auto die het begrip MPV in Europa groot heeft gemaakt eind jaren '80 en begin jaren '90. Sinds die tijd heeft deze oer 7zitter zijn stempel gedrukt op de 7zitter markt! Nu de populariteit is verschoven naar kleinere MPV's heeft Renault de prioriteiten binnen het merk verplaatst. De nieuwe Espace laat nog even op zich wachten. In de oorspronkelijke planning zou het nieuwe model dit jaar verschijnen maar vorig jaar werd al bekend dat de ontwikkeling van grote Renault-modellen vertraging op zou lopen. De Espace krijgt dit jaar dus nog wel een facelift om het nog een paar jaar extra uit te kunnen zingen. De huidige Espace loopt alweer acht jaar mee. In 2006 kreeg het model al eens een facelift en dit jaar volgt er een tweede. Renault hoopt zo de concurrentie met de nieuwe Volkswagen Sharan, die overigens pas na dertien jaar werd opgevolgd door een nieuw model, aan te kunnen. Vooral de komst van nieuwe, schonere motoren is dan belangrijk.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Nieuwe modellen in de modellenbase (04 September 2010)

Nieuwer artikel: Resultaten poll: waarom rij jij een 7zitter? (10 September 2010)

Geef je mening

Welk automerk zou (weer) een zevenzitter moeten gaan maken?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen