Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Facelift voor Chrysler Grand Voyager

september 17, 2010, door Janno Roele

In Europa kijken we uit naar de samensmelting van Chrysler en Lancia tot één merk: Lancia. In de Verenigde Staten heeft Chrysler nog wel nieuwe modellen voorgesteld. In de VS krijgt de Chrysler Town & Country (bij ons in Europa bekend als Grand Voyager) krijgt een facelift. Belangrijk voor de 7zitter kenmerken is dat de Stow 'n Go-stoelen, die je helemaal in de vloer kunt klappen, volgens Chrysler aan comfort winnen. Met één beweging heb je voortaan toegang tot de derde zitrij.

Parkeer je de vernieuwde MPV naast het oude exemplaar, dan zie je een iets kleinere herontworpen grille, andere bumpers, een gewijzigde motorkap, hertekende achterlichtunits en een achterklep met daarom een wagenbrede chroomstrip. Onder de motorkap ligt een nieuwe benzinemotor: de 3.6 V6 met 283 pk. Deze komt in de plaats van de 3.3 en 3.8 V6. Interieur Binnenin zorgt Chrysler voor een compleet nieuw dashboard met een fraai instrumentarium en een stuurwiel waarop bedieningsknoppen voor de radio, cruisecontrole, telefoon en andere functies zijn opgenomen. Daarnaast is het bedieningspaneel voor het ventilatiesysteem opnieuw ontworpen. Tevens is de geluidsdemping, de materialen van de stoelen en de deuren verbeterd. De Stow 'n Go-stoelen, die je helemaal in de vloer kunt klappen, winnen volgens Chrysler aan comfort. Met één beweging heb je voortaan toegang tot de derde zitrij. Ook qua snufjes zijn er enkele nieuwigheden, zoals een systeem dat de bestuurder waarschuwt voor auto's in de dode hoek. Planning De vernieuwde Town & Country staat in het laatste kwartaal van 2010 bij de dealers in Amerika. Verwacht wordt dat Lancia deze auto volgend jaar adopteert om de Phedra te vervangen, maar voorlopig is dat nog altijd niet officieel.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: KIA Sorento met Traveller pack nu nog aantrekkelijker (16 September 2010)

Nieuwer artikel: Ford Grand C-Max heeft prijs; bij de dealer in november (17 September 2010)

Geef je mening

Waar zou u het meest op letten bij de aanschaf van een 7-persoons auto

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen