Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Facelift voor de Ford S-Max

January 3, 2010, door Janno Roele

Op de autosalon in Brussel (januari 2010) wordt de facelift van de S-Max en de Galaxy gepresenteerd. De nieuwe modellen zijn aan het einde van het voorjaar verkrijgbaar. Belangrijke vernieuwingen zijn met name onder de motorkap te vinden. Het thema voor de facelift lijkt "zuiniger in verbruik" te zijn.

De modellen zijn leverbaar met een nieuwe 2.0 SCTi Ecoboost-motor. Die direct ingespoten turbo benzine levert 203 pk en 300 Nm. Daarmee snelt een S-Max in 8,5 seconden van 0 naar 100, een Galaxy kan het nog altijd in 8,8 seconden. De 203 pk sterke nieuwe motor wordt standaard geleverd met de Powershift-transmissie met dubbele koppeling. Ten opzichte van de 2.3 automaat belooft Ford een verbruik dat 19 procent lager ligt. Daarnaast is het front licht gewijzigd. Vernieuwde bumpers, (bij de S-Max is tevens led-dagrijverlichting opgenomen) en nieuwe achterlichtunits (zie foto's). Tevens is het interieur aangepakt!

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: De Mercedes E-klasse Estate nu ook als zevenzitter (03 January 2010)

Nieuwer artikel: Facelift voor de Ford Galaxy (03 January 2010)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen