In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Fiat 500L Living als kleinste 7zitter

juni 24, 2013, door Janno Roele

Fiats kennen we als een producent die in staat is om slimme, kleine, betaalbare auto's te maken. Met de Fiat 500L Living bewijst het merk dat opnieuw. De 500L Living is van buiten namelijk maar 4,35 meter kort, maar toch kun je er met zeven personen inzitten. Of je klapt de stoelen weg en hebt dan een enorme 638 liter bagageruimte. Hiermee is de Fiat 500L de "kleinste" zevenzitter in Nederland! Een stuk mooier dan de Fiat Multipla waarmee Fiat vroeger in dit segment present was, maar aan de andere kant ook een stuk groter dan de oorspronkelijke Fiat 500 waarmee ooit furore gemaakt werd!

Fiat heeft heeft een nieuwe invulling gegeven aan het MPV segment en noemt de 500L een Magic Purpose Vehicle. In de basis is de Fiat 500L Living een 5+2. Dat wil zeggen dat er vijf zitplaatsen zijn, en dat je er twee kunt toevoegen. En dat allemaal binnen de afmetingen van 435 cm x 178 cm x 167 cm. Met de introductie zullen twee benzinemotoren leverbaar zijn: een 1.4 16v met 95 pk en een 105 pk sterke TwinAir Turbo. Ook komen er diesels: een 1.6 MultiJet II met 105 pk en 1.3 MultiJet II met 85 pk, eventueel in combinatie met automatische transmissie. Het aanbod omvat twee versies (Pop Star en Lounge), beide met vijf of zeven zitplaatsen, negentien exterieurkleuren (waaronder elf two-tone combinaties), zes interieurvarianten en vijftien verschillende velgen en wieldoppen. Prijzen zijn nog niet bekend, in juli komt deze auto op de markt. Eerder geschreven artikelen over de 500L: - http://www.7zitter.nl/weblog/detail/de-fiat-500l-als-zevenzitter

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Skoda Yeti als zevenzitter… (22 June 2013)

Nieuwer artikel: Citroën Grand C4 Picasso bijna op de markt (17 August 2013)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen