Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Fiat Freemont Cross het nieuwtje van Fiat

February 24, 2014, door Janno Roele

Eerder kwam Fiat al het de Panda Cross nu is de beurt aan de grote broer om in een avontuurlijk jasje te worden gestoken. Het nieuws is direct gekoppeld aan de lancering van de Dodge Journey Crossroad in de Verenigde Staten het zusje met een andere naam.

De Fiat Freemont Crosss krijgt een modieuze behandeling: onder meer speciale bumpers met zilverkleurige accenten, sideskirts met dezelfde versiering, een zwarte grille, donkere verlichtingsunits en 19-inch wielen. Het interieur is bekleed met zowel zwart leer als stof en heeft grijze stiksels. De nieuwe bumpers geven de Freemont Cross een karaktervollere kop. Het Uconnet navigatiesysteem dat is uitgerust met een touch screen van 8,4 inch. Onder de motorkap valt er weinig nieuws te melden. Tussen de voorwielen kun je enkel opteren voor een dieselmotor. De 2.0 Multijet II met ofwel 140 of 170 pk. Verder heb je de keuze uit een manuele versnellingsbak of een automaat, die desgewenst enkel de voorwielen of ook de achterwielen mee aandrijft. De nieuwe Fiat Freemont Cross zal vanaf begin volgend jaar verkrijgbaar zijn, echter helaas niet in Nederland. Dit betekend uitwijken naar Belgie dus...

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Subaru Crossover 7 Concept (14 February 2014)

Nieuwer artikel: Nieuwe 7zitter: BMW X7 op komst (31 March 2014)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen