Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Fiat Freemont is de nieuwe naam voor de Dodge Journey

December 29, 2010, door Janno Roele

De Dodge Journey gaat uit Europa verdwijnen maar gaat wel verder onder een andere naam binnen het Fiat concern. De vernieuwde Journey die vorige maand in Los Angeles is getoond wordt straks als Fiat aangeboden onder de naam "Fiat Freemont". De Fiat gaat de Dodge dus vervangen en kan gezien worden als opvolger van de reeds uit productie genomen Fiat Ulysse.

Bij de vernieuwde Journey is het exterieur licht gemoderniseerd, is het interieur geüpdate en is de afstemming van het onderstel verbeterd. Behalve Fiat-logo's zal het grootste verschil zijn dat de 140 pk sterke 2,0-liter diesel afkomstig is bij Volkswagen, wordt vervangen door JTD van Fiat met 170 pk. De Dodge Journey is een veel bekeken model op deze website en wordt gewaardeerd als 7zitter. De Fiat zal, gelijk aan de Dodge, ook als zevenzitter te bestellen zijn. Niet echt een nieuw model dus maar wel een nieuwe naam met een veel groter verkoopkanaal in Europa. Wat dit gaat doen met de populariteit van dit model zal 2011 moeten gaan aantonen. Fiat heeft hoge verwachtingen. Fiat zal de Freemont voor het eerst op de autosalon van Genève (2011) aan het grote publiek laten zien. De Freemont verschijnt vervolgens omstreeks juni 2011 bij de landelijke Fiat-dealers.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Prijzen bekend van de Chevrolet Orlando (07 December 2010)

Nieuwer artikel: Toplijst modellen en artikelen 7zitter 2010 (31 December 2010)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen