In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Ford Edge zevenzitter (voorlopig in China)

november 25, 2014, door Janno Roele

Ford heeft in het Chinese Guangzhou een zevenzitter versie van de Edge getoond. De vorige generatie Edge was al jaren in de VS te koop, maar dankzij de One Ford-strategie zal de nieuwe generatie de oceaan oversteken en het in China gaan proberen. De markt daar is groot genoeg! Of de Edge ook naar Europa en Nederland komt is nog niet bekend! Voorlopig Heeft Ford in China de zevenzits-versie van de Edge geparkeerd.

De Europese Edge komt beschikbaar met twee versies van de 2.0-liter Duratorq TDCi-dieselmotor met 177 of 207 pk. De Chinese consument is niet zo'n fan van zelfontbranders, en Ford rust de zevenzitter daarom alleen uit met een 2,7-liter EcoBoost-benzinemotor. Ford rust de Edge standaard behoorlijk compleet uit en volgens Ford zet de zevenzitter 'een nieuwe standaard neer' op de Chinese markt. Volgend jaar kan de Chinese klant de zevenzits Edge in de showroom vinden.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Volkswagen Sharan standaard zevenzitter (25 November 2014)

Nieuwer artikel: Volgende Audi Q7 wordt diesel plug-in hybride (10 December 2014)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen