Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Ford introduceert: Twitter voor in de auto

January 23, 2010, door Janno Roele

Op de Consumer Electronics Show die van 7 tot 10 januari 2010 werd gehouden in Las Vegas heeft Ford "Twitter voor in de auto" geïntroduceerd. De technologie is beschikbaar het zal binnen nu en vijf jaar in de belangrijkste modellen worden ingevoerd. Moet je je voorstellen dan kan je de tweets van twitter.com/7zitter gewoon in je Ford 7zitter volgen...

Omdat Ford ziet dat sociale media als Twitter maar ook internet muziek en radio steeds belangrijker worden in het dagelijks leven is men op zoek gegaan naar mogelijkheden om ook onderweg volledig op de hoogte te blijven. Hiervoor heeft Ford nieuwe diensten ontwikkeld die de komende vijf jaar in de meeste modellen opgenomen gaan worden. De nieuwe dienst laat je luisteren naar de laatste tweets, internet muziek of nieuws via internet zenders. De auto krijgt een "online" verbinding met het internet. De nieuwe diensten worden bestuurd door stem- of aanraakcommando's om er zo voor te zorgen dat de bestuurder zijn aandacht bij het rijden kan houden. Het is ook mogelijk om op het internet te surfen, maar alleen als de auto stilstaat. De nieuwe technologie is nu nog beperkt tot een aantal modellen, maar Ford wil de komende vijf jaar de meeste auto's ermee uitrusten. Des te belangrijker om je dus aan te melden als follower op onze twitterpagina!

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Ford Grand C-Max – nader bekeken (22 January 2010)

Nieuwer artikel: Mercedes Brabus GL 63 Biturbo (26 January 2010)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Wat is jouw nummer 1 uit de top 10?

  • Volvo XC90 (34%, 37 Votes)
  • Ford S-Max (15%, 17 Votes)
  • Audi Q7 (15%, 16 Votes)
  • Toyota Prius Wagon (10%, 11 Votes)
  • Ford Grand C-Max (6%, 7 Votes)
  • Ford Galaxy (6%, 7 Votes)
  • Citroen C4 Picasso (5%, 5 Votes)
  • Renault Grand Scenic (4%, 4 Votes)
  • Volkswagen Caddy (3%, 3 Votes)
  • Chevrolet Orlando (3%, 3 Votes)

Total Voters: 110

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen