In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Ford S-Max concept nieuwe stijl

augustus 28, 2013, door Janno Roele

Ford komt binnenkort de tweede generatie van de S-Max en heeft daarom vandaag een concept-car onthuld, die vooruitblikt op de auto die uiteindelijk op de markt komt. Ford noemt het zelf nog een concept car, maar de verwachting in de markt is dat er op deze S-Max slechts minimale wijzigingen komen voor productie. Ford maakt hierin een grote stap voorwaart wat het Ford rijden straks nog aantrekkelijker zal gaan maken.

De S MAX Concept heeft drie zitrijen, waarbij de achterste zitrij en de middelste stoel van de tweede zitrij in de vloer kunnen verzinken om respectievelijk laadruimte en een fatsoenlijke doorgang naar de achterste stoelen te creëren. Kenmerkend voor Ford zijn de nieuwe hooggeplaatste grille en de ver naar achter gebogen lichtunits. De voorruit loopt net even verder door in het dak dan bij andere auto's. Ford maakt gebruik van OLED-technologie in de lichtunits, diodes die een hoger kleurbereik hebben dan de bekende led-verlichting. De S-Max Concept beschikt verder over een systeem waarmee de auto 'met gelijk uitgeruste auto's' kan communiceren. Onder de kap ligt een gloednieuwe 1,5-liter EcoBoost motor.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Tuning top 3 in Nederland (23 August 2013)

Nieuwer artikel: Facelift Land Rover Discovery (03 September 2013)

Geef je mening

Welk automerk zou (weer) een zevenzitter moeten gaan maken?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen