Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Fostla Audi Q7 V12 TDI met 600 pk

mei 15, 2012, door Janno Roele

Omdat uit de poll SUV 7zitter de Audi Q7 als meest populaire SUV uit de bus kwam wil ik jullie deze niet onthouden. Ik zeg: "Laat Fosla je Q7 pimpen"! Met een beetje tuning wordt het vermogen van de 6 liter V12 diesel opgeschroeft naar 600 pk met een koppel van 1150 Nm. Genoeg om met de 2600 kg wegende Audi met ongekend snelheden te behalen.

De huidige Q7 is inmiddels alweer 3 jaar oud. Standaard is de Audi Q7 V12 is al een indrukwekkende verschijning in de binnenspiegel maar Fosla weet hier nog wel wat verbeteringen in aan te brengen. Bijvoorbeeld de wielen zijn breder en agressiever dan een standaard Q7. Als je deze in je binnenspiegel ziet verschijnen moet je wel aan de kant gaan. Door al dit uiterlijk vertoon zou je bijna vergeten dat je hier met zeven personen inpast... Bron: Autoblog

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: 7zitter Barometer eerste kwartaal 2012 (02 April 2012)

Nieuwer artikel: Twee nieuwe motoren voor de Opel Zafira (06 June 2012)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Geef je mening

Als ik een 7-persoons Volkswagen zou rijden, zou ik kiezen voor de...

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen