In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Grand Santa Fe standaard als 7zitter

november 1, 2012, door Janno Roele

In de lente van 2013 komt de grote broer van de Hyundai Santa Fe: de Grand Santa Fe. Dit model komt naast de huidige (net vernieuwde) Santa Fe te staan in de showroom. Zoals de naam al doet vernoemen heeft de Grand Santa Fe een langere wielbasis en is dus groter. Zeven zitplaatsen zijn standaard dus daarmee heeft Hyundai nog een volwaardige zevenzitter in het gamma.

De recent (september 2012) geïntroduceerde Santa Fe is ook als zevenzitter verkrijgbaar echter zijn de twee extra zitplaatsen hier optioneel. Door de verlengde wielbasis van de Grand Santa Fe heeft deze meer ruimte en zijn de zeven zitplaatsen dus standaard. Met de komst van de Grand Santa Fe kan de ix55 (Veracruz) die voor andere markten wordt gevoerd met pensioen. In de lente van 2013 verschijnt de zevenzits-SUV bij de dealer. Specificaties van de in Nederland beschikbare Grand Santa Fe zijn nog niet bekend, vermoedelijk kan in ieder geval de 2.2 CRDi van z'n iets kleinere broer aan zet.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Mercedes Benz van W123T tot E-Klasse als 7zitter (22 October 2012)

Nieuwer artikel: De Ford Grand Tourneo Connect zevenzitter (22 November 2012)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen