Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Helaas, geen FIAT Freemont in Nederland

May 12, 2011, door Janno Roele

Helaas op korte termijn geen Fiat Freemont in Nederland. FIAT geeft aan dat de verwachtte verkoopaantallen te laag liggen. Wellicht heeft dat te maken met de reacties op de AutoRAI. Wellicht dat de Freemont in de toekomst alsnog naar Nederland gaat komen maar tijdslijnen zijn niet bekend.

Het is toch jammer dat deze opvolger voor de Dodge Journey niet in Nederland beschikbaar komt. FIAT zou met de introductie van dit model weer toetreden tot de aanbieders van 7zitters. Helaas is dit dus nu niet het geval. Autoweek meldt dat FIAT aangeeft dat het ook te maken heeft met vele andere introducties die FIAT heeft gepland. Of hier interessante 7zitters tussen zitten is niet bekend. Door de CO2-afhankelijke BPM-regeling in Nederland komen de prijzen van de Freemont te hoog te liggen, waardoor de auto zichzelf uit de markt zou prijzen. De op de Dodge Journey gebaseerde MPV beschikt over een 3,6 liter V6-benzinemotor of een 2,0 liter MultiJet diesel met 140 of 170 pk.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: AutoRAI 2011: Chevrolet (04 May 2011)

Nieuwer artikel: Zoekertje: Vakantie 7zitter (13 May 2011)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen