In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Het eerste bericht van de nieuwe eigenaar van 7Zitter.nl!

april 7, 2020, door Willem Geurtsen

Ik ben Willem Geurtsen, eigenaar van Garage G. Geurtsen B.V. uit Veenendaal. Wij hebben een passie voor het bieden van vervoersoplossingen voor grote gezinnen. Zo hebben we behoorlijk veel 7zitter occasions staan en een veel gehoorde opmerking is ook: Fijn dat jullie verschillende soorten bij elkaar hebben staan! Dan kunnen we ze goed met elkaar vergelijken!

Ook heeft mijn vader in het verleden al de Uniklapbank ontworpen en uitgedacht. Dit product is nog steeds op de markt en wordt regelmatig gemonteerd! Hierover zal in de toekomst vast wel een artikel aan gewijd worden.

Zelf heb ik 4 kinderen en zal in de aankomende tijd ook het een en ander posten over mijn gezins-vervoers-oplossing. Het blijft altijd een uitdaging, het gezin een functionele auto, papa een leuke auto!

Samen met mijn collega Tim zullen we een en ander gaan posten op de site. Mijn vraag aan jullie is: Welke tips hebben jullie voor me? Wat zou je waarderen als we daar een keer over schrijven? Wat zouden we toe kunnen voegen aan deze website?

Ik zie jullie reacties tegemoet!

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Een nieuwe eigenaar voor 7zitter (03 April 2020)

Nieuwer artikel: Einde van het Touran-tijdperk? (24 April 2020)

Geef je mening

Voor welke energiebron zou u kiezen bij de aanschaf van een zevenzitter?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen