In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Het eerste officiele weblog bericht op 7zitter

januari 18, 2010, door Janno Roele

Welkom op onze website!!! De site is nog niet volledig operationeel maar de belangrijkste functies werken. Daarom is de site "live" gezet! Tot 1 februari wordt nog gewerkt aan enkele technische bugs en wordt bijvoorbeeld nog functionaliteit toegevoegd om uitvoeringen te vergelijken. Toch maken we dit is het eerste officiele weblog artikel op de website 7zitter.nl. Deze site heeft als doel om informatie te verschaffen over auto's met meer dan vijf zitplaatsen (tot maximaal 9 personen). Graag je feedback via redactie@7zitter.nl...

Een belangrijk onderdeel van de site is de modellenbase waarin alleen modellen te vinden zijn die meer dan vijf zitplaatsen bieden of kunnen bieden. Sommige modellen leveren standaard zeven zitplaatsen op andere modellen is het een extra optie, dit wordt zo duidelijk mogelijk uiteen gezet. De site 7zitter.nl biedt informatie op algemene en specifieke 7zits aspecten. Wij gaan ervan uit dat deze site interessant zal zijn voor zoekers, berijders en geïnteresseerden in dit segment auto's. Volg de ontwikkelingen en meld je aan als lid. Je kan dan uitgebreid reageren en je eigen ervaringen delen. Daarnaast ontvang je dan iedere twee maanden een nieuwsbrief met daarin de belangrijkste nieuwsartikelen van de afgelopen periode, de meest bezochte pagina's, e.d. De redactie van de website is ook altijd geïnteresseerd om jouw input te krijgen. Dit kan gaan over de informatie in de modellenbase, nieuwsartikelen of andere zaken.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Dodge Journey met groen energielabel! (15 January 2010)

Nieuwer artikel: Nieuwe Fiat Doblo komt eraan (19 January 2010)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen