Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Hyundai Grand Sante Fe 5 maart in Geneve

February 22, 2013, door Janno Roele

Op de autoshow van Los Angeles toonde Hyundai al een hele grote zevenzitter die nu is aangepast voor de Europese markt. Voor Amerikaanse begrippen wellicht compacter maar voor Europese begrippen nog steeds een hele grote auto. Vandaar het predicaat "Grand"!

De zevenzitter komt met een 2.2 CRDi R-dieselmotor (197 pk), als enige optie. De EU-versie is verder aangepast om de rijeigenschappen en het weggedrag op de wensen van Europeanen af te stemmen. In lengte is de Grand Santa Fe 225 mm langer dan de gewone variant, en groeide de wielbasis met 100 mm. Hij is ook hoger (+ 10 mm) en breder (+ 5 mm). Daarnaast kregen de grille, mistlampen, de voorbumper en de achterkant een paar wijzigingen te verduren. Prijzen zijn nog niet bekend, maar wel een ander belangrijk detail voor 7zitter automobilisten: de bagageruimte bedraagt 607 liter. In het voorjaar staat hij bij de dealers, 5 maart onthult Hyundai hem in Genève. Dit betekent dat de Veracruz (of iX55) met pensioen kan. Bron: http://www.autoblog.nl/nieuws/hyundai-grand-santa-fe-deze-is-voor-europa-57189

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Chevrolet’s vernieuwde Captiva in Genève (22 February 2013)

Nieuwer artikel: Hyundai Grand Santa Fe imposante zevenzitter (08 March 2013)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen