Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Hyundai i30 MPV komt als 7zitter, maar pas eind 2011

February 17, 2010, door Janno Roele

Tot 2008 had Hyundai de Traject in het aanbod waarmee invulling gegeven werd in het MPV 7zitter segment. Na de uitfasering van de Traject was er geen antwoord van Hyundai voor de vraag naar een zevenzitter. Er werd verwezen naar de Hyundai Santa Fe die weliswaar als 7zitter te krijgen is maar toch echt in het SUV segment valt. Nu lijkt er toch verandering in te komen en werkt Hyundai aan de i30 MPV die invulling moet geven aan het gat wat ontstaan is in het Hyundai 7zitter aanbod.

De Hyundai i30 komt als antwoord op concurrentie als de Opel Zafira, Ford Grand C Max, Peugeot 5008, etc. Het is nog niet helemaal duidelijk hoeveel zitplaatsen dit model gaat herbergen maar dat het er meer dan 5 worden is wel duidelijk. In een artikel op autoweek.nl wordt aangegeven dat de MPV een zeszitter wordt terwijl de Autotelegraaf aangeeft dat gekozen kan worden tussen een 5zitter en een 7zitter. Iedereen is het er over eens dat de i30 MPV pas in december 2011 in de showroom gaat verschijnen. Tot die tijd zal er vast en zeker steeds meer bekend worden van dit model waaronder de werkelijke naam. De i30 MPV is namelijk een werknaam. Hyundai heeft tot eind 2011 nog voldoende andere nieuwe modellen in de planning staan: - Oktober 2010: de i20 MPV (alleen als 5zitter beschikbaar) - Maart 2011: de i40 Crosswagon en de CUV (een coupé/SUV crossover op het platform van de i30) - Sptember 2011: de i40 Sedan Ach voordat je het weet is het december 2011, toch?

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Nieuwe Nissan Patrol in 2010, helaas niet in Nederland (15 February 2010)

Nieuwer artikel: Hyundai ix45 is opvolger Santa Fe rond 2012 (20 February 2010)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen