Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Hyundai ix45 is opvolger Santa Fe rond 2012

februari 20, 2010, door Janno Roele

In maart 2010 komt de facelift van de Santa Fe in de showroom maar op de achtergrond wordt al gewerkt aan een nieuwe versie. Deze zal grotere wijzigingen ondergaan waaronder een naamswijziging waardoor het een echte opvolger wordt. De nieuwe Santa Fe zal ix45 gaan heten helemaal in lijn met de branding van Hyundai.

De verwachting is dat de ix45 een iets compacter model zal zijn dan de Santa Fe. Kleiner en fijner wordt gedacht in de huidige SUV wereld. Het is nog even afwachten of door het aanpassen van de afmetingen de twee zitplaatsen achterin verloren gaan het het geen zevenzitter meer zal zijn. Zo niet dan is er straks altijd de i30 MPV nog als zevenzitter! Het gevolg is wel dat het gewicht wordt teruggebracht wat goed is voor het verbruik van de auto en de wegenbelasting. Naast het compacter maken wordt ook naar de motoren gekeken. Verlagen van de CO2 uitstoot is een belangrijk thema voor Hyundai waarmee wordt aangesloten bij de ontwikkelingen in de autowereld. De prestaties moeten daarentegen niet af gaan nemen en daar moet de turbo voor zorgen. bron: Autotelegraaf.nl n.b. afbeelding is de nieuwe Fante Fe 2010

Foto's

1 Reacties

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef je mening

Welke recent uitgekomen zevenzitter ziet u als een goede aanvulling op dit segment?

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen