In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Hyundai Santa Fe zevenzitter gepresenteerd

december 1, 2012, door Janno Roele

Vanaf het vorjaar 2013 staat in de Hyundai showroom naast de gewone Santa Fe ook de zevenzitter. De 7zitter is 6 cm langer dan de standaard Santa Fe. De prijzen zijn nog niet bekend. We schreven er al eerder over nu dus de plaatjes...

De Hyundai Santa Fe moet in Amerika een belangrijk model gaan worden waarmee Hyundai zijn positie wil verstevigen, maar het model wordt ook bij ons op de markt gebracht. Zo groot is het aanbod aan zevenpersoons modellen immers niet, zeker niet met een beetje stoere uitstraling. De Santa Fe is wat ons betreft dan ook een welkome aanvulling in het segment van zevenzitters. Om ruimte te maken voor de derde zitrij is de wielbasis met 6 cm verlengd. Hierdoor is op de tweede zitrij 3,5 cm extra beenruimte beschikbaar. Dit maakt deze zevenzitten nog meer tot een volwaardige zevenzitter, ook voor volwassenen. Er is overigens ook een mogelijkheid om de Santa Fe als 6-zitter te bestellen. Dan wordt de achterbank op de tweede zitrij vervangen door captain chairs en kun je zonder meer riant worden vervoerd. Ga je met slechts vier personen op stap? Gooi dan de derde zitrij eruit en je profiteert van een enorme bagageruimte. De prijzen alsook de verschillende uitvoeringen van de Santa Fe worden in aanloop naar zijn marktintroductie - voorjaar 2013 - bekendgemaakt.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Dacia Lodgy komt niet goed uit Euro NCAP testen (28 November 2012)

Nieuwer artikel: Eisen voor de APK Keuring (01 December 2012)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen