Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

In 2012 een Maserati SUV 7zitter?

november 9, 2010, door Janno Roele

Is het idee van een Maserati-SUV is weer onder het stof vandaan gehaald. Een goed ingelichte bron zou op het forum teamspeed verklaard hebben dat Maserati een SUV op de markt gaat brengen in 2012. Maar zou deze Maserati SUV een 7zitter worden?

Op de afbeeldingen is de Maserati Kubang getoond. Maserati toonde deze conceptcar in 2003 voor het eerst. De beoogde SUV zou het platform kunnen delen met de Jeep Grand Cherokee, tegenwoordig ook een lid van het concern. "Het is belangrijk dat het vele werk dat in de ontwikkeling van de nieuwe Grand Cherokee is gaat zitten, optimaal wordt benut", zo stelt Fiat topman Sergio Marchionne. Het onderstel van de Grand Cherokee zal in ieder geval gebruikt gaan worden voor de Dodge Durango. Die is voorzien van 7 zitplaatsen en heeft meer het karakter van een cross-over. Dus aan het onderstel zal het niet liggen! Productie kan volgens de insider plaatsvinden in Grugliasco, de voormalige Bertone-faciliteit. Er wordt een richtprijs genoemd van 70.000 euro. Maserati zelf houdt vooralsnog de lippen stijf op elkaar. Lees ook: http://www.autointernationaal.nl/artikel.php?id=17114&n=10

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Actrice Elle van Rijn test de nieuwe Sharan (01 November 2010)

Nieuwer artikel: Volgend jaar zomer: Cars 2 in de bioscoop (19 November 2010)

Geef je mening

Als ik een 7-persoons Volkswagen zou rijden, zou ik kiezen voor de...

Laden ... Laden ...

Most wanted

Inloggen