In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

In 2020 een nieuw Lodgy?

juli 11, 2019, door Janno Roele

De successen van Dacia zijn voornamelijk te danken aan de Duster. Maar naast deze SUV (helaas geen zevenzitter) gaan ook de andere modellen – Sandero, Logan, Dokker en Lodgy – als warme broodjes over de toonbank bij de dealer. De Lodgy krijgt een opvolger die zich sterker moet gaan profileren. De nieuwe Lodgy moet zich nog nadrukkelijker positioneren als een handig en betaalbaar alternatief voor grote gezinnen én zal er tegelijk aantrekkelijker uitzien.

Dit model wordt gebouwd op het modulaire platform van de Renault-groep en zal uitgerust zijn met zeven zitplaatsen. Het wordt dus de gezinsauto bij uitstek in het Dacia aanbod. En met de trekken van de Duster zal ook zijn voorkomen sterk aan uitstraling winnen. Nu is het nog wachten op de onthulling van de nieuwe Dacia Lodgy die voorzien is voor het najaar van 2020, waarna de lancering snel zal volgen.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef je mening

Voor welke energiebron zou u kiezen bij de aanschaf van een zevenzitter?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen