In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Infinity JX Concept niet in Nederland

augustus 23, 2011, door Janno Roele

De Infinity JX, ook wel genoemd een Family Luxury Crossover, biedt ruim plaats aan zeven personen. Luze is de auto zeker maar er is ook aandacht voor innovatieve veiligheidsvoorzieningen. Dit zogenoemde Backup Collision Intervention (BCI) systeem bestaat uit een sensor die de omgeving aan de achterzijde van de familiewagen scant en indien nodig ingrijpt als er zich een gevaarlijke situatie voordoet. De Infiniti JX maakt gebruik van voorwielaandrijving en is voorzien van een V6-motor die weer gekoppeld is aan een CVT-transmissie. Vierwielaandrijving is een optie. “De motoren en afmetingen zijn aangepast naar Amerikaanse maatstaven”, wordt door Infinity aangegeven. Daarnaast ziet Infitiy ook mogelijkheden in het Midden-Oosten en Rusland waar de auto ook geintroduceerd zal worden. Nog even wachten tot 2012.

Foto's

1 Reacties

  • Marcel schreef:

    Schitterende wagen, echt heel mooi! Toen ik de wagen voor het eerst zag was ik verkocht. Maar..ik zou wel graag een foto zien met de kop en de kont erop !!!

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Opvolger Santa Fe – de ix45 – geen 7zitter? (15 August 2011)

Nieuwer artikel: Chevrolet Orlando haalt hoge score in crashtest (02 September 2011)

Geef je mening

Voor welke energiebron zou u kiezen bij de aanschaf van een zevenzitter?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen