Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Infinity JX Concept niet in Nederland

August 23, 2011, door Janno Roele

Het gaat er weer eentje worden die je zelf moet importeren de Infinity JX Concept. Het was al geen groot geheim meer dat deze auto er ging komen mee eindelijk is de nieuwe cross-over onthuld in Pebble Beach. Helaas dus niet beschikbaar op de europese markt maar wel de moeite waard om de foto's te tonen. Volgens jaar komt het model op de markt!

De Infinity JX, ook wel genoemd een Family Luxury Crossover, biedt ruim plaats aan zeven personen. Luze is de auto zeker maar er is ook aandacht voor innovatieve veiligheidsvoorzieningen. Dit zogenoemde Backup Collision Intervention (BCI) systeem bestaat uit een sensor die de omgeving aan de achterzijde van de familiewagen scant en indien nodig ingrijpt als er zich een gevaarlijke situatie voordoet. De Infiniti JX maakt gebruik van voorwielaandrijving en is voorzien van een V6-motor die weer gekoppeld is aan een CVT-transmissie. Vierwielaandrijving is een optie. "De motoren en afmetingen zijn aangepast naar Amerikaanse maatstaven", wordt door Infinity aangegeven. Daarnaast ziet Infitiy ook mogelijkheden in het Midden-Oosten en Rusland waar de auto ook geintroduceerd zal worden. Nog even wachten tot 2012.

Foto's

1 Reacties

  • Marcel says:

    Schitterende wagen, echt heel mooi! Toen ik de wagen voor het eerst zag was ik verkocht. Maar..ik zou wel graag een foto zien met de kop en de kont erop !!!

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Opvolger Santa Fe – de ix45 – geen 7zitter? (15 August 2011)

Nieuwer artikel: Chevrolet Orlando haalt hoge score in crashtest (02 September 2011)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen